Lid worden

header

Lid worden

Wat je moet weten

Als je de INTRO video niet goed kunt afspelen gebruik dan eens een andere browser. Wil je de cursus voornamelijk op mobiele telefoon volgen, test dan EERST of jouw mobiel hiervoor geschikt is, door de INTRO video op jouw mobiel te bekijken.

Je kunt de oefeningen in deze cursus ook volgen zonder deze theorie, maar het is nuttig om de theorie even door te lezen.

Lidmaatschap duurt 1 jaar per cursusdeel. Er is geen diploma of certificaat aan verbonden, je hoeft dus geen examen te doen.

Kosten deelname

Cursus deel 1 kost € 29.95

Cursus deel 2 kost € 29.95

Bij aanschaf van beide delen tegelijk kosten de cususdelen 1 + 2 samen € 49,95

Ook als je nog nooit iets met ritme of noten lezen gedaan hebt, kun je starten met deze cursus. Een vooropleiding is NIET nodig.

***

De cursus delen bestaan uit oefeningen met 3 verschillende moeilijkheidsgraden (=levels).

Cursus deel 1 behandeld oefeningen in de maatsoort 2/4, 3/4 en 4/4. level 1 t/m 3 en bestaat uit 7 x 9 oefeningen.

Cursus deel 2 behandeld oefeningen in de maatsoort 6/8, 9/8 en 12/8. level 1 t/m 3 en bestaat eveneens uit 7 x 9 oefeningen

Cursus deel 3 behandeld deel 1 + deel 2

Men kan ritme ook op een andere manier opschrijven dan in deze cursus, zoals de partij voor een drummer bijvoorbeeld, maar daar hebben we in deze cursus niet voor gekozen omdat voor mensen die geen noten kunnen lezen, de overstap naar wel noten leren lezen als ze dat willen, veel kleiner is. Je leert in deze cursus dus GEEN noten lezen maar WEL ritme lezen.

De oefeningen staan in MP4-video formaat, wat het gebruikelijke formaat is om een video af te spelen op computer, laptop, tablet  of mobiel.

Je kunt kiezen of je deel wilt nemen aan alleen cursus deel 1, alleen cursus deel 2 of aan beide cursus delen (=cursus deel 1 + cursus deel 2).

Als je de cursus onderdelen apart kiest, heb je voor elk deel een apart email adres nodig om te kunnen registreren.

Het kán voorkomen dat in de oefeningen een noot staat met blauwe kleur, dit heeft verder géén betekenis.

Je hoort en ziet de noten in de oefeningen. De blauwe cursor geeft aan waar je je bevind in de oefening. Belangrijk is dat je gelijk tikt en klapt met wat je HOORT.

Je hoeft niet van elke serie, alle levels achter elkaar te doen, je kunt bijvoorbeeld ook van meerdere NUMMERS eerst alleen het eerste level proberen.

Als je bovenstaande gelezen hebt, ga dan naar registreren.

 

publiek

Je kunt de oefeningen in de oefen video’s langzamer of sneller maken door op het grootste plaatje  te klikken en daarna op het plaatje er onder
Daar kun je het door jou gewenste tempo te kiezen.

LET OP! Dit kan alléén op PC en laptop.